Sponsors

Café De Mug is onze stamkroeg, waar wij maandelijks onze borrel organiseren. Café de Mug wil graag van al het dagelijkse iets speciaals maken en laat je tijdens een bezoek vol trots kennis maken met haar verschillende speciaalbieren. Onder het genot van een goed glas bier, een glaasje fris of een smaakvolle diepe rode wijn bezoeken onze leden met veel plezier dit gezellige oud bruine café!


Bascafé is al jarenlang een toonaangevend café in de Nijmeegse horeca en dit jaar tevens ook ons feestborrel café. Umoja zal hier een aantal keer per jaar een spetterend feestje neerzetten.


Riley’s Pub is een gezellig eetcafé in het hart van Nijmegen in de Molenstraat waar iedereen welkom is en waar iedereen zich direct thuis voelt. Zij onderscheiden zich van andere horeca gelegenheden door de warme inrichting en huiselijke sfeer. Naast de vele Chesterfields en televisies vol sportuitzendingen heeft Riley’s Pub ook een zaaltje waar Umoja regelmatig themafeestjes neerzetten.


Brouwerscafé De Hemel biedt de gelegenheid om sfeervol te lunchen, dineren, proeven, vieren, vergaderen en slapen. Speciaal voor de leden van Umoja heeft De Hemel een biermenu samengesteld. Dit biermenu kost slechts €11.


Drankenspeciaalzaak van Haastregt/Lamers biedt een groot arsenaal aan alcoholische dranken. Als lid van Umoja krijg je er 10% korting!


StudyStore is onze boekenleverancier. Ben je lid van Umoja? Dan kan je, met dank aan de StudyStore, je boeken zelfs met 10% korting bij ons bestellen.


Radboud Fonds ondersteunt tal van activiteiten van en voor studenten.


FIKA is een gezellig en modern ingerichte lunchroom in de Van Broeckhuysenstraat. De menukaart is geïnspireerd door Scandinavische gerechten en drankjes, zoals smörrebröd en Scandinavische wijn. Ze hebben een ruim assortiment en je krijgt absoluut waar voor je geld! Als lid van Umoja, en bij het tonen van je sticker op je studentenpas, krijg je een gratis kopje koffie of thee bij je lunch. Dus neem je vrienden of vriendinnen mee en geniet van het Scandinavische eten en de gezellige sfeer!


Freddy’s beerkitchen, gelegen aan de Koningstraat, is een nieuw jaren ’70 concept in Nijmegen, waar je vanaf heden van harte welkom bent. Aandacht en productkennis staat bij Freddy’s centraal, en dat proef je. Voortaan kan Umoja hier voor een speciaal prijsje lunchen/dineren. Dus laat die (vegetarische) hamburgers en/of hotdogs maar komen!


Fingerz: Ben jij gek op kleine hapjes? Of heb je vaak keuzestress, omdat al het eten je zo lekker lijkt? Bij Fingerz in Nijmegen kun je genieten van uniek fingerfood. Heerlijke kleine hapjes, die samen een goede lunch of tussendoortje vormen. Ben je lid van Umoja? Dan krijg je maarliefst vier fingerfoods voor de prijs van drie! Deze hotspot is te vinden in de Lange Hezelstraat.