Sanne Schoonbrood

 

DSC_0130

Secretaris – Sanne Schoonbrood

Ik ben Sanne Schoonbrood, tweedejaars student culturele antropologie en ontwikkelingsstudies. Ik ben geboren en getogen in het mooie Zuid-Limburg, maar woon sinds ik aan de Radboud Universiteit ben gaan studeren gezellig in Nijmegen. Hier voelde ik me dankzij de gezelligheid van Umoja en de lieve mensen die er deel van uitmaken snel op mijn gemak en ben ik afgelopen jaar met veel plezier bij activiteiten aanwezig geweest. Mijn actief lidmaatschap heeft mij uiteindelijk ertoe gemotiveerd om te solliciteren voor een functie binnen het bestuur.

Aankomend collegejaar ga ik dan ook met veel enthousiasme en trots de rol van secretaris binnen Studievereniging Umoja vervullen. Dit houdt in dat ik naast de algemene bestuurstaken ook verantwoordelijk ben voor onder andere mailcontact en het up to date houden van social media.

Ik heb enorm veel zin in komend jaar, waarin ik klaar wil staan voor onze leden en mijn medebestuursleden. Ik heb er vertrouwen in dat we er met zijn allen een mooi jaar voor Umoja van gaan maken.