Ouderdagcommissie

De ouderdagcommissie organiseert om het jaar een dag waarbij iedereen die die dicht bij je staat of juist kilometers ver van je af staat welkom is bij Culturele Antropologie en Ontwikkelingsstudies. Op deze dag leren je gasten beter te begrijpen wat jij nu eigenlijk doet in Nijmegen en wat de studie inhoudt. 

Hoi allemaal! Jullie hebben ons gemist he? Ja, dat snap ik wel.. Maar we zijn terug van weggeweest! De Ouderdagcommissie!!! Iedere twee jaar organiseert Umoja een machtig mooie ouderdag en dit jaar is het weer zover. Maarja, hoe ga je dat dan doen? Goeie vraag, het bestuur zat ook al te denken.. Toen wisten ze het! Je zoekt gewoon 5 helden bij elkaar die dit wel even voor je gaan fixen! Dus hier zijn we dan, Van links naar rechts en van boven naar beneden like a rollercoaster: Pepijn Burger, Celeste Bonne, Evy Dassen, Isabelle Leussink en Joris van der Meulen. Met heel veel plezier en passie zullen wij op zaterdag 16 februari (Zet het in je agenda) de ouderdag organiseren. See you there 😉

De ouderdagcommissie van 2018-2019 bestaat uit: Pepijn Burger, Celeste Bonne, Evy Dassen, Isabelle Leussink en Joris van der Meulen.