Tessa Buiting

dsc_0147-e1534766152616.jpg

Coördinator Externe Betrekkingen – Tessa Buiting

Ik ben Tessa Buiting, tweedejaars CAOS-studente en Nijmegenaar in hart en nieren. Komend jaar fungeer ik als Coördinator Externe Betrekkingen binnen het XIIIe bestuur der Studievereniging Umoja. Dit houdt in dat ik het contactpersoon ben voor onder andere de vakgroep, broeder- en zusterverenigingen en alle gezellige kroegen waar jullie komend jaar nog veel drankjes zullen nuttigen.

Het afgelopen jaar ben ik heel actief geweest binnen  Umoja, zo heb ik met het grootste plezier in de Feestcommissie plaatsgenomen, was ik niet uit de stad weg te slaan en heb ik aan bijna alle activiteiten deelgenomen. Umoja is voor mij een tweede thuis geworden. Binnen de kortste keren had ik vrienden voor het leven gemaakt, het idee om mij nóg actiever in te kunnen zetten voor de mooiste studievereniging van Nijmegen klonk mij dan ook als muziek in de oren.

Een bestuursjaar is natuurlijk hard werken, maar zolang de leden met plezier naar activiteiten blijven komen, de Umoja-Kamer elke pauze gezellig vol zit en de sfeer binnen de vereniging zo goed blijft, kan ik er alleen maar voldoening uithalen. Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in, dat het weer een mooi jaar mag worden!