Acquisitie

Umoja is sinds 2006 de studievereniging voor Culturele Antropologie en Ontwikkelingsstudies aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Umoja draait volledig op de inzet van haar leden en kan hierdoor verschillende activiteiten zoals borrels, lezingen en reizen organiseren. Umoja telt een groot aantal actieve leden die zich in verschillende commissies bezig houden met het organiseren van activiteiten voor Umoja. Umoja draait voor een groot deel op de bijdrage van sponsoren en daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe sponsoren waarmee wij kunnen samenwerken!

Wat kan Umoja u bieden als sponsor?
Per sponsor kijken we welke samenwerking het beste past. Zo kunnen wij onder andere een banner plaatsen op onze website, advertenties plaatsen op onze website en/of Facebookpagina, posters ophangen in onze verenigingskamer en uw logo plaatsen op onze posters van activiteiten.

Bent u geïnteresseerd in de samenwerkingsmogelijkheden of wilt u graag wat meer weten over Umoja? Mail dan naar extern@umoja.nu om in contact te komen met Tessa Buiting, Coördinator Externe Betrekkingen. U kunt ook bellen naar 024-3611948. We zijn op maandag tot en met vrijdag van 11:00 uur tot 16:00 uur bereikbaar.